Shishe për barjten e 3 vakteve

300 ml

Shishja përbëhet prej 3 njësive mbajtëse të qumshtit dhe përdoret si tërësi ose mund të ndahet në njësi për bartjen e qmunshitit.

Shishja posedon një kapak mbyllës i cili mund të shërbejë për komplet shishen ose secilën njesi ndamas.

Materialet janë të standardit të lartë dhe në përputhje me normat shëndetësore. Shishet janë shumë praktike dhe pastrohen lehtë dhe kanë përdorim të thjeshtë. Shishja mund të sterilizohet, dhe është e rezistente në mikrovalë dhe pastruesin e enëve.

Më shumë

Porositni Produkte Online

Jemi një prej prodhuesve më të mëdhej në rajon, duke ofruar qindra produkte për të gjitha industritë. Përmes faqës së porosisë online, ju mund të porsitni produkte
apo të merrni oferta për prodhimin e produkteve të reja

porosit online