Freskuese dhëmbësh për foshnje

Baby Easy Play

Elementet e mbushura me ujë dhurojnë për një kohë te gjatë freskimin e akumuluar.Sipërfaqja e strukturuar e bënë një masazh te butë mishit te dhëmbëve.

Llojllojshmëria e materialeve me shkallë te ndryshme fortësie jep ndjenje te ndryshme te kafshimit. Format e gjata ergonomike te elementeve te kafshimit arrijnë deri tek dhembet fundor.

Elemente te lehta dhe shumë praktike për kapje nga foshnja. Materialet janë të standardit të lartë dhe në përpudhje me normat shëndetësore.

Më shumë

Porositni Produkte Online

Jemi një prej prodhuesve më të mëdhej në rajon, duke ofruar qindra produkte për të gjitha industritë. Përmes faqës së porosisë online, ju mund të porsitni produkte
apo të merrni oferta për prodhimin e produkteve të reja

porosit online