Porosit produkte

Faleminderit që keni vendosur të bashkëppunoni me ne. Ju lutem plotësoni kërkesën tuiaj dhe ne ju kontaktojmë së shpejti rreth detajeve të porosisë tuaj  

Tek përshkrimi ju lutem na specifikoni disa detaje të produktit dhe porosisë në mënyrë që ne t;ju asistojmë më lehtë dhe ta përgatitim ofertën sa më mirë për ju

Plotëso formën

Porosia juaj u pranua, së shpejti do të përgjigjemi sipas kërkesës tuaj. Faleminderit

IPC
International Plastic Company

Top produkte

Prodhimi

Linja e prodhimitështë e dedikuar për nevojat enjë grupi të vetëm ose të vogël të produktevedhe (ndryshe nga në prodhim grumbull) procesinuk duhet të ndalet dhe të riniset për çdoprodukt të ri.  

SHIKO MË SHUMË