Gotë e madhe 500 ml

Versionet PP në paketim të butë

Gotë e madhe 500 ml

Gotë plastike e ripërdorshme 0,5l. “Gota” është nga PC e qartë si kristali, për çdo ngjarje të madhe dhe të vogël. Gota 0,5l e ripërdorshme është me çmim të lirë, e pathyeshme, e qartë si kristali, që grumbullohet, e sigurtë për ushqim, e ripërdorshme, e përshtatshme për pjatalarëse, e lehtë dhe e gjithanshme, e përshtatshme për çdo pije.

Mund të përdorën për birë, pije jo-alkoolike, koktej për çdo lloj ngjarje si, në bar kafe, në gosti brenda dhe jasht, në kopësht, pishina, pishina termale dhe ambiente hoteliere. Gota mund të printohet me logo të kompanisë

Numri i artikullit: 035
Diametri Lartë: 94 mm

Diametri poshtë: 68 mm
Kufizimi i mbushjes: 0.5l

Paketimi i fortë PC

Paketimi i butë për PP

Më shumë

Porositni Produkte Online

Jemi një prej prodhuesve më të mëdhej në rajon, duke ofruar qindra produkte për të gjitha industritë. Përmes faqës së porosisë online, ju mund të porsitni produkte
apo të merrni oferta për prodhimin e produkteve të reja

porosit online