Filxhan çaji 100 ml

Filxhan çaji 100 ml

Filxhan çaji plastik i  ripërdorshme 0,1l. është nga PC e qartë si kristali, për çdo ngjarje të madhe dhe të vogël. Gota 0,1l e ripërdorshme është me çmim të lirë, e pathyeshme, e qartë si kristali, e sigurtë për ushqim, e ripërdorshme, e përshtatshme për pjatalarëse, e lehtë dhe e gjithanshme, e përshtatshme për çdo pije.

Gotat plastike nga PC janë praktikisht të pashkatërrueshme. Gotat janë të përshtatshme për çdo pije në një ngjarje në ajër të hapur, në të gjitha ngjarjet, në bar, në një festë në tendë, në kopsht, ETJ. 

Numri i artikullit: 032
Diametri Lartë: 96 mm
Lartësia: 54 mm
Kufizimi i mbushjes: 0.1l

Më shumë

Porositni Produkte Online

Jemi një prej prodhuesve më të mëdhej në rajon, duke ofruar qindra produkte për të gjitha industritë. Përmes faqës së porosisë online, ju mund të porsitni produkte
apo të merrni oferta për prodhimin e produkteve të reja

porosit online