Pompë dore për gji

Produktet Tona

Pompë dore për gji

Pompë dore për gji me dorezë ergonometrike. Produk i cilësisë së lartë me materiale që përputhen me standardet për produktet mjekësore

Më shumë

ose mund të  porositni produkte online, ku pas pranimit të kërkesës nga ju, ne ju formulojmë një ofertë.

porosit online

Produkte për më të vegjlit

Produktet Tona

Produkte për më të vegjlit

Ju sjellim një gamë të gjerë të produkteve për foshnje, duke filluar nga shishet ushqyese deri tek mashtrueset

Më shumë

ose mund të  porositni produkte online, ku pas pranimit të kërkesës nga ju, ne ju formulojmë një ofertë.

porosit online

Gota nga plastika

Produktet Tona

Gota nga plastika

Bëjmë prodhimin e gotave të plastikës që ngjajnë plotësisht me gota të vërteta dhe janë shumë rezistente dhe të sigurta

Më shumë

ose mund të  porositni produkte online, ku pas pranimit të kërkesës nga ju, ne ju formulojmë një ofertë.

porosit online

Grupet e produkteve tona

POMPA E GJIRIT

Pompë manuale gjiri me dorezë ergonometrike me licensë zvicerane

më shumë

GOTA PLASTIKE

Prodhojmë gota plastike të cilësisë së lartë dhe të pathyeshme

më shumë

PRODUKTE PËR FOSHNJE

Prodhojmë disa produkte të shiveve të qumështit, cucllave dhe mashtruese

më shumë

DECOR GARDEN

Sistem për mbulimin e kopshtit. Ideal dhe praktik për çdo hapsirë

më shumë

POROSIT PRODUKTE

Ju mund të na kontaktoni online për të porositur produkte

më shumë

ARKA DHE SHPORTA

Lloje të ndryshme të arkave plastike për qëllime të ndryshme

më shumë

TË NDRYSHME

Bëjmë prodhimin e disa llojeve të produkteve për industri të ndryshme

më shumë

Jemi prodhuesit më të mëdhej në rajon me një një numër të madh të produkteve për të gjitha industritë
nga ato industriale deri te ato medicinale

produktet tona

Kompania

IPC – International Plastic Company L.L.C. -Kosova është themeluar në vitin 2012 nga një familje që ka traditë në biznes që nga vitet e hershme të 80-ave. 

Përvoja e tyre e gjerë dhe sukseset e vazhdueshme në biznese të ndryshme (industria e shit-blerjes së derivateve të ndryshme të naftës, të ndërtimit të lartë, trëgtia me shumicë, etj.) ua ka mundësuar atyre që në vitin 2012 ta zgjërojnë biznesin e tyre në fusha të ndryshme, si ndërtimi i fabrikës më moderne në vend dhe ndoshta edhe në mbarë rajonin e Ballkanit për prodhimin e produkteve, veglave dhe gjësendeve nga plastika.dfbf g

Lokacioni

Jemi prodhuesit më të mëdhej në rajon me një një numër të madh të produkteve për të gjitha industritë
nga ato industriale deri te ato medicinale

na kontaktoni