Pompë dore për gji me dorezë ergonomike

Produkt me licencë zvicërane

Udhëzimet

Për informacione shtesë ju mund të shkarkoni disa lloje të udhëzimeve dhe të prezentimeve që janë dedikuar për këtë produkt 

Art 001

Forma ergonomike e pompës i mundëson nënës që ta përdorë pompën me një dorë, e relaksuar dhe komode, duke lejuar rrjedhje të lehtë dhe natyrale të qumështit.

Të gjitha materialet përputhen me standardet për produktet mjekësore

Përdorimi i pompës

Me lëvizjen e levës se pompës e caktoni forcën e thithjes, e cila  mund te rregullohet me anë te rregullatorit.

Filloni me një forcë me te vogël (shiko rregullatorin vendosni ne MIN) dhe rrotulloni rregullatorin deri sa forca e thithjes ju përshtatet: Rregullatori ne pozicionin MAX cakton forcën me te madhe te thithjes. Qe ta përdorni sa me lehtë levën e pompës, ekziston mundësia qe ta rrotulloni levën e pompës.  

  • Përdorimi me një dorë
  • Vakumi me mundësi rregullimi të vazhdueshëm
  • Mekanika e pompës me mundësi rregullimi (rotullimi)
  • Mbrojtje nga tejmbushja
  • Montimi dhe çmontimi i thjeshtë
  • Mmund të përdoret për pompa thithëse elektrike
  • Pastrohet lehtë

Porositni Produkte Online

Jemi një prej prodhuesve më të mëdhej në rajon, duke ofruar qindra produkte për të gjitha industritë. Përmes faqës së porosisë online, ju mund të porsitni produkte
apo të merrni oferta për prodhimin e produkteve të reja

porosit online